НАШИЯТ ЕКИП

Д-р Дойчинова

Дентален лекар с повече от 20г. стаж в областта на стоматологията. Притежава специалност по поливалентна стоматология.Продължава своята следдипломна квалификация като посещава редица специализирани курсове,лекции и конгреси на български и световно признати лекари в областта на хирургията, протетиката, ендодонтията и протезиране.
Получава награда за дентален лекар за 2018г.

Д-р Костова

Дентален лекар с над 30 г. стаж в областта на стоматологията. Работи за цялостната орална рехабилитация – при налични функционални, пародонтални и естетични промени. Специализира в областта на естетичната медицина и козметологията.Продължава своето следдипломно обучение, като посещава курсове,семинари, конгреси в България и чужбина на уважавани в областта лекари. Получава награда за дентален лекал за 2013г.

Д-р Зортев

Завършва дентална медицина в МУ – Варна.
По време на следването си участва в редица научни конгреси за студенти и млади лекари. Следдипломното си обучение продължава, като посещава конгреси и обучения в България и чужбина.Има интереси към денталната хирургия, имплантология, пародонталната хирургия и протетика.

Деси- дентален асистент

С усмивка и внимание, дентален асистент Десислава Симеонова се грижи за всички наши пациени!